Pinsa
Diablo
su jautienos žandais, Nduja dešra ir jalapeno piprais
14,50 €
Pepperoni
Su Pepperoni dešra, klevų sirupu, jalapeno pipirais
14,50 €
Mortadella
Su itališka Mortadella dešra, burrata, svogūnų džemu
14,50 €
Bolognese
bešamelio padažas, triufelių pasta, mozzarella fior di latte, bazilikas, Bolonijos padažas, pesto padažas, saulėje džiovinti pomidorai, apelsino žievelė.
14,50 €
6 sūrių pica su trumų kremu.
Bešamelio padažas, mocarela, rikota, gorgonzola, parmezanas, feta, čederis, trumų kremas, pekano riešutai, medus
14,50 €(1 vnt. 14,50 € / vnt)
Margarita
11,00 €
Grybu
Su traškiais austrių grybais, rikotos sūrio trumų - unagi padažu
14,50 €
Kalukutienos
Su kalakutiena, Cezario padažu ir romaine salotomis
14,50 €
Saliami
Su saliamiu, alyvuogėmis ir aviečių tyrėje marinuotais svogūnais
14,50 €
Pancetta
Su Pancetta ( itališka vytinta kiaulienos šoninė ), rikotos sūriu, saulėje džiovintais pomidorais, unagi padažu
14,50 €
Capocollo
Su itališku vytintu Capocollo kumpiu, saulėje džiovintais pomidorais, slyvų sirupu, rukola
14,50 €
Užkandžiai
Fetos sūris su saulėje džiovintais pomidorais, alyvuogėmis ir triufeliais
Fetos sūris su saulėje džiovintais pomidorais, alyvuogėmis ir triufeliais
8,00 €
Jautienos tartaras su trumais, parmezanu ir namine duona.
Jautienos tartaras su trumais ir parmezanu Ir namine duona Alergenai: Svogunai, Sūris
15,00 €
Ančių kepenėlių paštetas
Anties kepenėlių paštetas pagardintas datulėmis ir rūkytų vyšnių džemu
12,00 €
Lašišos ceviche
Lašišos ceviche su avokado kremu, agurkais ir aviečių tyrėje marinuotais svogūnais
14,00 €
Ispaniškos Padrón
Ispaniškos Padrón paprikos su rančo padažu
7,50 €
Fokacia su stracciatella , ančiuviais ir batarga
Fokacia su stracciatella , ančiuviais ir batarga
8,00 €
Desertai
Desertai
Baltojo šokolado ganašas
Baltojo šokolado ganašas su brendyje brandintomis vyšniomis
7,00 €
Baltas vynas
Weingut Steininger Grüner Veltliner Typisch Kamptal DAC 0,75 l
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove
20,00 €(12,5% tūrio)
Weingut Steininger Grüner Veltliner Kamptal DAC 0,75 l
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove
20,00 €(12,5% tūrio)
Castellari Bergaglio Rolona Gavi DOCG (Bio) 0,75 l
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. XIX am. pabaigoje Mario Bergaglio įkurta vyno darykla. Vyndarys tikras Cortese vynuogių veislės ambasadorius Gavi komunoje. Vynuogės skinamos išskirtinai tik rankomis. Šiam vynui pagaminti naudojamos vynuogės esančios Gavi regiono aukštutinėse kalvose. 20 dienų malolaktinė fermentacija, maceracija su odelėmis, kontroliuojamos temperatūros, nerūdijančio plieno statinėse. Po fermentacijos 6 mėn. bradinamas buteliuose harmoningam subalansuotumui pasiekti. Gaivus, minerališkas, įtakingas, kvapnus, prieskoniškas, subalansuotas, elegantiškas, gaivios rūgšties, švelnaus kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi abrikosų, melionų, citrinų, prinokusių obuolių, akacijų, ramunėlių, baltųjų pipirų, ledinukų, čiobrelių, kaimiško šieno, miško gėlių, žibuoklių, žoliškais kvapais.
22,00 €(12,5% tūrio)
Castellari Bergaglio Fornaci Gavi di Tassarolo DOCG (Bio) 0,75 l
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. XIX am. pabaigoje Mario Bergaglio įkurta vyno darykla. Vyndarys tikras Cortese vynuogių veislės ambasadorius Gavi komunoje. Vynuogės skinamos išskirtinai tik rankomis. Šiam vynui pagaminti naudojamos vynuogės esančios Tassarolo vietovės, Gavi regiono aukštutinėse kalvose. Tassarolo regiono pavadinimas kilęs nuo mūrinės krosnies, būtent tai ir paaiškina labai molingą šios vietovės dirvožemį. Būtent toks dirvožemis suteikia didesnį brandinimo butelyje porencialą. 20 dienų malolaktinė fermentacija, maceracija su odelėmis, kontroliuojamos temperatūros, nerūdijančio plieno statinėse. Po fermentacijos 6 mėn. bradinamas buteliuose harmoningam subalansuotumui pasiekti. Stilingas, neįprastas, kvapnus, subalansuotas, elegantiškas, minerališkas, švelnaus kūno ir traškios rūgšties, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi persikų, melioinų, bananų, sunokusių obuolių, svarainių, vanilės, mėtų, šieno, gudobelių, lelijų, kvapais
21,00 €(12,5% tūrio)
Raudonas vynas
Cantine Lenotti Bio Rosso Veneto IGT 0,75 l
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Nuo 1906 m. Cantine Lenotti vyninė buvo gerai žinoma, ypač dėl Bardolino Classico vyno. Šiandiena tai yra moderni, siekianti aukštos kokybės vyninė, kurios tikslų siekia Giancarlo, Marina ir jų sūnus Claudio. Dirvožemis - kalkingas, vulkaninės kilmės. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis, šiaurinės Verona dalies aukštutinėse kalvose. Po 6 - 8 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas brandinamas nerūdijančio plieno statinėse, o vėliau dar buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Likutinis cukrus - 10 gr./l. Pikantiškas, gilus, kvapnus, geležingas, išraiškingos rūgšties, švelnių taninų, subalansuoto kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi gervuogių mėlynių, šilkmedžio, prieskoninių žolelių, akvarelės, guašo, grafito, vanilės, graikinių riešutų kvapais
19,00 €(13% tūrio)
Albino Armani Ripasso Valpolicella Classico Superiore DOC 0,75 l
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Albino Armani vyninė įsteigta 1607 m. Gruodžio 6 d. Šios šeimos vertybė ne tik aistra, gilios vyndarystės tradicijos, bet ir moksliniai tyrimai vardan tvarios ateities. Dirvožemis - kalkingas, vulkaninės kilmės. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis. Vynuogynai išsidėstę aukštutinėse kalvose 300 - 500 m. virš jūros lygio. Šiam vynui pagaminti, naudojama “Valpolicella” vyno ir “Amarone”, prieš tai fermentuoto vyno odelės ir mielių likučiai. Po pirmosios fermentacijos, maceracijos su odelėmis reguliari „Valpolicella“ misa, antrą kartą maceruojama kartu su minėtomis „Amarone“ vynuogių išspaudomis ir paliekamos nusiraminimui. Tada “Ripasso” mišinys bręsta didelėse Slovėniško ąžuolo statinėse, optimaliai brandai pasiekti. Toks vyno gamybos metodas palieka papildomo sodrumo, kompleksiškumo pėdsakus, todėl dažnai “Ripasso” vadinamas mažąja “Amarone“. Pilnas, rafinuotas, turtingas, kvapnus, geležingas, prieskoniškas, salsvai aksominių taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi prisirpusių vyšnių, juodųjų serbentų, gervuogių, slyvų, prieskonių, džiovintų gėlių, žolelių, šokolado, skrudintų migdolų riešutų, miško paklotės kvapais
28,00 €(13,5% tūrio)
Albino Armani Egle Valpolicella Classico Superiore Marano DOC 0,75 l
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Albino Armani vyninė įsteigta 1607 m. Gruodžio 6 d. Šios šeimos vertybė ne tik aistra, gilios vyndarystės tradicijos, bet ir moksliniai tyrimai vardan tvarios ateities. Dirvožemis - kalkingas, vulkaninės kilmės. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis. Vynuogynai išsidėstę Marano aukštutinėse kalvose 300 - 500 m. virš jūros lygio. Po malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis nerūdijančio plieno statinėse, vynas brandinamas didelėse ąžuolo statinėse harmoningam subalansuotumui pasiekti. Elegantiškas, rafinuotas, turtingas, kvapnus, prieskoniškas, traškių taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi gervuogių, slyvų, prieskonių, balzamiko, džiovintų gėlių, žolelių, migdolų riešutų, miško paklotės kvapais
23,00 €(13% tūrio)
Albino Armani Pinot Nero Santa Lucia Trentino Alto Adige DOC 0,75 l
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Albino Armani vyninė įsteigta 1607 m. Gruodžio 6 d. Šios šeimos vertybė ne tik aistra, gilios vyndarystės tradicijos, bet ir moksliniai tyrimai vardan tvarios ateities. Dirvožemis - kalkingas, akmenuotas. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis. Vynuogynai išsidėstę Trentino Alto Adige regiono aukštutinėse kalvose. Po malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis nerūdijančio plieno statinėse, vynas brandinamas didelėse ąžuolo statinėse harmoningam subalansuotumui pasiekti. Šildantis, šilkinės tekstūros, švelnių taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi slyvų, vyšnių, gervuogių, tabako lapų, pipirų, triufelių, balzamiko, kakavos, degtuko sieros, deguto, titnago, džiovintų miško augalų, saldymedžio kvapais.
22,00 €(12,5% tūrio)
Albino Armani Refosco dal Peduncolo Rosso Friuli Grave DOC 0,75 l
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Albino Armani vyninė įsteigta 1607 m. Gruodžio 6 d. Šios šeimos vertybė ne tik aistra, gilios vyndarystės tradicijos, bet ir moksliniai tyrimai vardan tvarios ateities. Dirvožemis - kalkingas, akmenuotas. Nuo seniausių laikų Refosco vynai buvo labai žinomi ir populiarūs vynai. Senovės Romėnai ypač vertino šio vyno išskirtinį charakterį. Refosco dal Peduncolo (su raudonu žiedu) laikoma geriausia iš visų Refosco veislių. Ji išsiskiria ryškia rubino raudonumo spalva. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis. Vynuogynai išsidėstę, labai gerai vėdinamose Friuli Grave regiono aukštutinėse kalvose. Po malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis nerūdijančio plieno statinėse, vynas brandinamas didelėse ąžuolo statinėse harmoningam subalansuotumui pasiekti. Geros struktūros, uogiškas, aksominių taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi mėlynių uogienės, braškių, džiovintų slyvų, gervuogių, žibuoklių, titnago, žemiškais kvapais
20,00 €(12,5% tūrio)