Restoranas Neringa

Dar prieš 50 metų pradėti gaminti patiekalai, kurie išliko populiarūs iki šiandien

Karšti patiekalai

Neringos Kyjivo kotletas

Su šviežiomis daržovėmis ir bulvių koše

19,00 €

Populiaru

Neringos jautienos išpjovos befstrogenas

Su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis

26,00 €

Lašišos kepsnys

Su perliniu kuskusu, jaunaisiais brokoliais, bei balto vyno padažu su raudonaisiais ikrais

21,00 €

Saliero šaknies kepsnys

Su keptais baklažanais ir anakardžių riešutų kremu

16,00 €

Salotos

Neringos salotos

Su imbierais pagardintais vištų krūtinėlių gabaliukais, virtomis daržovėmis, raudonaisiais ikrais ir majonezu

10,00 €

Populiaru

Cezario salotos

Su ant grotelių kepta vištiena

13,00 €

Cezario salotos

Su ant grotelių keptomis tigrinėmis krevetėmis

15,00 €

Burrata sūrio salotos

Su gražgarstėmis ir pesto padažu

16,00 €

Užkandžiai

Raudonieji ikrai

Su brioche skrebučiais ir sviestu

20,00 €

Jaučio liežuvio užkandėlė

Su marinuotomis daržovėmis ir krienų padažu

11,00 €

Populiaru

Silkių užkandis

Su keptomis bulvėmis, pomidorais ir grietine

9,00 €

Gruzdintos duonos lazdelės

Su sūrio padažu

9,00 €

Sūrių ir vytinto kumpio rinkinys

Pelėsiniai sūriai, vytintos mėsos, krekeriai, uogos, alyvuogės, pagardai

18,00 €

Sriubos

Neringos sultinys

Su vištienos pyragėliu

7,00 €

Populiaru

Šaltibarščiai

Su keptomis bulvėmis

7,00 €

Populiaru

Desertai

Smetoniškas pyragaitis

9,00 €

Nuo 1959 m. Vilniuje Gedimino pr. 23 įsikūręs restoranas „Neringa“ – vienas ryškiausių XX amžiaus 6-ojo dešimtmečio lietuviškos architektūros kūrinių. Nuo pat įsikūrimo tai buvo kultinė bohemos, inteligentijos susibūrimo vieta, o savo dvasią, stilių, maisto kultūrą ir interjerą restoranas išsaugojo iki šių dienų.

Peržiūrėti panašius restoranus

Adresas

Gedimino pr. 23

LT-01103 Vilnius

Rodyti žemėlapį

Pristatymo laikas

Pirmadienis11:00–20:30
Antradienis11:00–21:30
Trečiadienis11:00–21:30
Ketvirtadienis11:00–21:30
Penktadienis11:00–22:30
Šeštadienis11:00–22:30
Sekmadienis11:00–20:30